Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Hello Kitty fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Hello Kitty fest

Beskrivelse: En Hello Kitty fest er en fest i selskab med Hello Kitty.  

 

Dugen

Dugen skal efter min mening bare være ensfarvet, eventuelt rød, lyserød eventuelt en lidt mellemting herimellem. Grunden er naturligvis de farver som vi forbinder med Hello Kitty.

Det er naturligvis op til Jer selv at bestemme farven.

 

 

 

Bordpynt

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle blomsterhoveder, fordi jeg vil forbinde Hello Kitty med røde blomster. Men igen er det smag og behag.

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan fest kan se ud.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide eller gemmensigtige plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Husk at det skal minimum være på størrelse med motivet. Dernæst sætter jeg motivet på, gnider lidt så jeg er sikker på at der er lim under hele motivet. Tilsidst kommer jeg limlak ovenpå motivet. Husk hele kanten rundt, så det får bedste betingelser for at sidder fast. Limlakken gør motivet flot blank.

 

Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt og de ligeså dekoratiove navneskilte.

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis Hello Kitty. Jeg har valgt at lave sugerørspynt med både kun hovedet af Hello Kitty og hele Hello Kitty figureren.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem. Husk at placerer sugerørspyntet så højt oppe på sugerøret som muligt, da det ikke har så godt af vand eller andet væske. 

 

Se også de machende navneskilte og glaspynt.

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

 

Festlege

 

Jeg har på nuværende tidspunkt ingen foreslag til lege, men skattejagt kan vi altid lege.

Siden er opdateret den 08-12-2023