Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til Indianer Temalege

Kategori: Børnefest - Børnefødselsdag - Temalege - Indianer

Her på KREATIT.DK finder du en række tema lege, som efter min mening kan have relationer til en Indianer fest.

 

Temalege

 

Post 1 - Hvad er en indianer uden en fjer på. Alle pynter deres helt egen fjerbånd.
Post 2 - Dernæst så er vi nød til lige at give os selv lidt farver i ansigtet
Post 3 - Indianernavne. 
Post 4 - Regndansen eller sol dans. Trommer løs på pastikspande, skåle og gryder 
Post 5 - Trommestopdans. En voksen trommer en takt. Børnene laver nogle dansetrin, hop og dans alt i mens der gives indianerlyde med hånden for munden. Når trommen stoppe så skal alle deltagerne stå helt stille. Den som ikke står stille er ude. Trommen gentager og stopper. Den som er tilbage har vundet. 
Post 6 - Indianer er gode til at lytte. Fortæl en vandrehistorie. Så skal den sidste person fortælle højt hvad han eller hun har hørt. 
Post 7 - Indianer er gode til at liste. Nu skal der på rigtige indianervis på bissonjagt. Jægerne medbringer egen våben (bue og pil). Forholder sig stille og liste sig afsted på indianervis. En voksen føre and. 
Post 8 - Indianer er gode til at Iagtage. Alle træets rødder. Børnene lægger sig ned om et træ eller en flagstang. En voksen lægger stemme til træet og beder rødderne om at arbejde for sig. 

  1. Jeg er tørstig, mine blade er lige ved at visne, sug vand alle mine rødder. De får udleveret et sugerør og et glas vand. Sug vand. Åh det var dejligt. 
  2. Hjælp - det blæser nu. Jeg kan mærke det rusker og river i alle mine grene. Jeg svajer frem og tilbage. Hjælp jeg vælter. Hold godt fast på mig - rødder.  

Post 9 - Indianer er god til at ballancere og så bor de tæt ved en flod eller noget vand. Kom fra A til B med træbrædde. Kryds floden.
Post 10 - Indianer er gode ryttere. Lav jer en kæphest. Sokker, træpind, garn og nål, Knapper til øjne. Sno en kort tømmer. Det kan også være at der bliver sat op til en gang ringridning på stålhesten - deres cykler. 

Indianer

Poster Indianer

 

Siden er opdateret den 19-12-2023