Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Kaj Fest

En Kaj Fest er en fest i selskab med Kaj. Denne børnefødselsdagsfest har Kaj fra Kaj og Andrea som tema.

Dugen

 

Jeg vil måske vælge grøn, fordi at Kaj er grøn. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

Bordpynt

 

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle solsikkehoveder. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Kaj og Andrea.  Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt i 16 forskellige farver.

 

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Kaj fest kan se ud.

 

 

 

 

 

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet temalege og skattejagt.

 

 

 

Kongens efterfølger fordi fugle er flokdyr, flyver i formationer efte hinanden.   

Børnene kan også lege snørrebåndspisning, fordi frøer har forben og ikke arme til at tage fat om maden med. Så hænderne om på rygggen ligesom frøerne.

Frø hoppe konkurrence.

Jeg tænker også at der kan leges med at flytte ærter eller majs med sugerør, fordi det igen her ligges op til at bruge munden og ikke hænderne.

Hønemor og alle hendes kyllinger kan jeg også forestille mig, kan have relationer. Frøer - alle mine frøer kom hjem. Pas på storkene.  

Dukketeater fordi Kaj og Andrea er kendt som dukker.

 

 

Siden er opdateret den 14-07-2020