Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

TiteL: Forslag til en Kaj fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Kaj fest

Beskrivelse: En Kajfest er en fest i selskab med Kaj som tema. Kaj som vi kender fra Kaj og Andrea.

 

Dugen

 

Jeg vil måske vælge grøn, fordi at Kaj er grøn. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

Bordpynt

 

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle åkander, fordi Kaj er en frø som kan lide vandhuller og søer. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Kaj og Andrea.  Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt i 16 forskellige farver.

 

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Kajfest kan se ud.

 

 

 

 

 

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet temalege og skattejagt.

 

Er børnene ikke så gamle så kan de eventuel lege, hop som en frø.  

 

Kongens efterfølger fordi frøer er flokdyr og følges ad i større eller mindre flokke.   

En Hoppe konkurrence fordi frøere er gode til at hoppe. Lav en lille hoppe konkurrence - stå med samlede ben, bøj i knæene og hop så langt i kan.

 

 

Dukketeater fordi Kaj og Kajer kendt som dukker.

 

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023