Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Kaj festpynt

Kategori: Kaj fest.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du diverse Kaj festpynt.

Dugen

Jeg vil måske vælge, at ligge en blå dug på. Blå eller sort farve symbolisere Kaj blå sømandstrøje. Sort er måske lidt kedelig, men han har også tit en sort sømandstrøje.

Bordpynt

Måske nogle ekstra billeder af kaj og andrea.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt.
 

 

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et kaj.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Anders and og co fest kan se ud.

 

 

Sugerorspynt Kaj

Sugerorspynt Kaj

Sugerorspynt Kaj

Sugerorspynt Kaj

Navneskilt - Kaj

Navneskilt - Kaj

 

Siden er opdateret den 15-07-2020