Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

TiteL: Forslag til en Kaj og Andreafest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Kaj og Andrea fest

Beskrivelse: En Kaj og Andreafest, er en fest i selskab med Kaj og Andrea som tema.

 

Dugen

 

Jeg vil måske vælge blå, fordi at Andrea er blå. Det kan også være en grøn dug, fordi fjerdragten er grøn. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

Bordpynt

 

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle solsikkehoveder. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Kaj og Andrea og Andrea.  Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt i 16 forskellige farver.

 

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Kaj og Andreafest kan se ud.

 

 

 

 

 

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet temalege og skattejagt.

 

Er børnene ikke så gamle så kan de eventuel lege, flyv lille påfugl.  

 

Kongens efterfølger fordi fugle er flokdyr, flyver i formationer efte hinanden.   

Børnene kan også lege snørrebåndspisning, fordi fugle har vinger og ikke arme til at tage fat om maden med. Så hænderne om på rygggen ligesom fuglene.

Jeg tænker også at der kan leges med at flytte ærter eller majs med sugerør, fordi det igen her ligges op til at bruge munden og ikke hænderne.

Hønemor og alle hendes kyllinger kan jeg også forestille mig, kan have relationer til fugle 

Dukketeater fordi Kaj og Andrea og Kaj og Andreaer kendt som dukker.

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023