Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

 

Kaj og Andrea fest

 

En Kaj og Andrea fest er en fest i selskab med Kaj og Andrea.

 

Dugen

Jeg vil måske vælge blå eller grøn, fordi at Andrea er blå og Grøn på grund af Kaj naturligvis. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

 

 

Bordpynt

Som bordpynt kan der måske noget fra naturen. Det kan også være blomster som Andrea holder meget af.

 

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Kaj og Andrea fest kan se ud.

 

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp.

 

Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt og navneskilte.

 

Jeg vil foreslå at Glaspynt, sugerørspynt og navneskilte mancher dugens farve.

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis Andersine og Anders And.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

 

Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke komme på noget særligt.

 

Eventuelt dukketeater.
 

 

Siden er opdateret den 14-07-2020