Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Foreslag til en Krokodillefest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest Krokodillefest

Beskrivelse: Drenge kan godt lige noget med farlige dyr. Når vi kan holde en dragefest, hvorfor så ikke også en krokodillefest.  

 

Dugen

Dugen kan efter min mening være blå for vand, brun for mudderet vandhul. Naturligvis også grøn som en krokodille.

 

 

 

Bordpynt

Øjne fordi kokodiller som regel er neddykket i vandet så vi kun kan se øjnene på dem. Dertil kan vi købe både store og små. Øjnene skal naturligvis ligge 2 og 2.

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan krokodillefest kan se ud.

Glaspynt

Med glaspynt mener jeg pynt til de hvide plastikkrus. Der anvendes decoupageteknik. Det tager ikke lang tid at lave og så er det noget som børnene selv kan lave. Du finder skabelon til glaspynt på kreatit.dk.

I først omgang har jeg kun en type glaspynt.

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et krokodille.  

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang valgt denne krokodille.

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte. 

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

 

Gættekonkurrence - gæt et dyr.

 

Siden er opdateret den 08-12-2023