Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Prinsesse fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Prinsesse fest

Beskrivelse: En prinsessefest er en fest som står i prinsessernes tegn. De prinsesser vi ofte her taler om er Snehvide, Belle, Askepot, Tornerose, Jasmin, Ariel.

 

Det er som regel en pigefest der er tale om. Alle gæster kommer i prinssessetøj. Det gør ikke noget at nogle af pigerne er ens klædt.

 

Dugen

Jeg har købt en veluredug henne hos jysk sengetøjslager. Derpå er de fire prinsesser på Belle, snehvide, askepot.

 

 

 

Bordpynt

Bordet kan være pyntet med hjerter i forskellige farvestrålende papir. Det kan være sommerfugle klippet i farvestrålende papir eller måske tryllestave i form af pinde hvorpå der sidder en stjerne.

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Prinsessefest kan se ud.

 

Glaspynt

 

Med glaspynt mener jeg pynt til de hvide plastikkrus. Der anvendes decoupageteknik. Det tager ikke lang tid at lave og så er det noget som børnene selv kan lave. Du finder skabelon til glaspynt på kreatit.dk.

 

Glaspynt vil passe til de maschende sugerørspynt og navneskilte.

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde hovederne af de forskellige prinsseser.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte. 

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.  

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

 

Ansigsmaling og frisør vil altid være et hit. Giv dem eventuelt lov til at frisere hinaden og give sminke på.

 

Det kan også tænkes at lave en skattejagt med ledetråde. Det vil sige at under og efter skattejagten skal der gættes 12 eventyr. 1 eventyr pr. gæst og værtinde. Den der gætter først får sin slikpose eller frugtpose.

 

Siden er opdateret den 08-12-2023