Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Scooby doo fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Scooby doo fest

Beskrivelse: En Scooby doo fest er en fest med Scooby doo som tema.

 

 

 

Dugen

Til borddugens farve er helt op til Jer at vælge en farve. Det kan være efter ønske fra Jeres barn.

  

 

 

 

Bordpynt

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle zombier som Scoobydoo altid støder ind i på deres jagten på det ukendte mystiske verden.

 

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

 

 

Glaspynt

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp.

Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt og navneskilte.

Jeg vil foreslå at Glaspynt, sugerørspynt og navneskilte mancher dugens farve.

 

 

 

Sugerørspynt

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde med Scoobydoo på.

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

 

 

 

Navneskilte

Navneskilte skal der til, da børn godt kan lide at der bliver gjort noget ud af fødselsdagsfesten. Det skal være flot og farverigt i deres farver. Børn vil gerne være i centrum. De er ikke lige som os voksne - usikre på hvem der skal sidde hvor.

I første omgang er der skabeloner til en type navneskilte, men den er i flere farver.

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Navneskiltet kan du vælge at ligge ovenpå glasset, plastikkruset eller koppen. Jeg synes også det vil se fint ud hvis det ligger på servietten.

 

 

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

Siden er opdateret den 08-12-2023