Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Skole skattejagt

Kategori: Børnefest - Børnefødselsdag - Skattejagt - Skole

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du skattejagt, som jeg synes kunne fungere til en Børnefødselsdagsfest med Skole som tema.

 

Beskrivelse

 

Skattejagt med temaposter
 

Post 1 -
Post 2 
Post 3 -
Post 4 -
Post 5 -
Post 6 -
Post 7 -
Post 8 -
Post 9 -
Post 10 -

 

Her på Kreatit.dk finder du et eksempel på, hvordan et skattekort kan foregå på byen- eller skolens legeplads.

Forberedelse og planlægning

Tegn en oversigt over hele legepladsen. Hvis der er flere områder som børnene skal bevæge sig på, skal disse områder også tegnes på.

Det kan være oppe på skolen. Her kan der både være skolegård og legeplads fordelt over et større område.

Igen er det smart at tage 2 kopier af tegningen. Hvis du vælger at dele børnene op i hold kan evt. hver hold få deres eget skattekort.

Holdopdeling

Ved holdopdeling er det igen smartest at der mindst er 2 voksne. Hold 1 tager afstede på skattejagt. Det kan være på gåben eller i bil.

Er det kort afstand til skolen - kan en ene forældre måske være sendt afsted for at pladsere posterne på skoleområdets udearealer. Det kræver naturligvis at det er muligt at komme ind på området. Med mobilen i hånden ringes der hjem og hold 1 sendes afsted på skattejagt. Den anden forældre beskæftiger det andet hold indtil det er deres tur. Selve skatten kan måske være smart at gemme 2 steder. Børn kan måske ikke lade være med at fortælle hvor skatte er gemt. "Skatten er gemt i træet i skolegården" kommer hold 1 glad hjem og fortæller.

Mulig poster

Som mulige poster kan det være følgende:

Gyngerne:- under den ene gynge

 

 

Siden er opdateret den 13-12-2023