Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Foreslag til en Snehvide og de 7 dværge fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Snehvide og de 7 dværge fest

Beskrivelse: Snehvide og de 7 dværge er en rigtig eventyr´s fødselsdagsfest, som jeg synes lige er til en lille piges drømmefest.

 

Dugen

Dugen skal efter min mening bare være ensfarvet, eventuelt blå som snehvides kjole.

 

 

 

Bordpynt

På bordet vil jeg dekorere med æbler. Det er symbolet på det æble som hun spiste og blev forgiftet af.

Eventuelt en tryllestav i form af en blomsterpind med en stjerne lime fast på toppen.

 

 

 

Service

Med service mener jeg kopper, tallerkner, bestik og glas. Hvordan bordet bliver dækket som sådan er en op til forældre til fødselsdagsfesten for de mindre børn. Senere når børnene er ca. 5-6 måske først når de er 7 år, så har de en mening med hvordan de vil havdet det. Så dur paptallerknerne nok ikke mere, da det ikke er fint nok. Plastikkrus kan måske til nød godkendes, hvis de er pyntet flot.  

Jeg vil komme med forslag til hvordan en sådanne snehvide og de 7 dværge fest kan komme til at se ud.

 

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp.

 

Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt og navneskilte.

 

Jeg vil foreslå at Glaspynt, sugerørspynt og navneskilte skal manche dugens farve.  

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et snehvide og de 7 dværge.  

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang valgt snehvide og de 7 dværge på hvid baggrund, som et eksempel. Senere vil jeg give dig mulighed for at printe dem ud i flere farver.

 

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte. 

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

 

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

I første omgang er det bedste bud på en festleg er en skattejagt med ledetråde til et eller flere eventyr. Gerne ligeså mange eventyr som der er gæster + fødselaren. Når et eventyr er gættet kan den som gætter det få lov at få sin slikpose eller gavepose.  

 

 

 

 

 

 

 


 

Siden er opdateret den 08-12-2023