Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til Snehvide og de 7 dværge Temalege

Kategori: Børnefest - Børnefødselsdag - Temalege - Snehvide og de 7 dværge
Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du festlege, som du kan anvende i tilfælde at du har Snehvide og de 7 dværge som tema. Snehvide og de 7 dværge

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

I første omgang er det bedste bud på en festleg er en skattejagt med ledetråde til et eller flere eventyr. Gerne ligeså mange eventyr som der er gæster + fødselaren. Når et eventyr er gættet kan den som gætter det få lov at få sin slikpose eller gavepose.  

 

Dette eventyrløb har noget med snehvide og de 7 dværge at gøre.

 

Post 1 - Brille. Brille har problemer med at finde sine briller. Fremstil 10-12 briller af piberensere og hæng dem op i et træ eller både træer og buske.

 

Post 2 - Prosit. Prosit er meget forkølet og har dermed svært ved at lugte og smage det han spiser. Lag eksempelvis 5 smagsprøver og 5 lugteprøver eller 10 enten smagsprøver eller lugteprøver.

 

Post 3 - Gnavpot. Gnavpot er sur og har lyst til at kaste med ting. Eksempelvis kan du finde en støvle og kaste med. Det kan være sjovt med en gummistøvle i en lidt stor størrelse eller en gummistøvle i en meget lille størrelse. Det kræver en del plads at kaste på.

 

Post 4 - Lystig. Lystig er i godt humør, da han har fundet en lykkepose. Kan I hjælpe ham med at finde ud af hvad der er i posen. 10-12 ting i posen. Det er en god ide at have en liste der fortæller hvad der er i sækken.

 

Post 5 - Flovmand. Han er flov over at han eksempelvis ikke kan sjippe. Det kan være han kan bedre, hvis han ser at I kan sjippe. Eksempelvis kan 2-4 deltager sjippe på samme tid.

 

Post 6 - Søvning. Søvning har svært ved at falde i søvn. Han vil så gerne have et glas vand. Hjælp ham med at få glasset fyldt op med vand. Fremstil en forhindringsbane af stole og borde som deltagerne skal skiftevis op og under samt eventuelt rundt om imens de holder et glas vand. Pas på ikke at tabe for meget vand under vejs. Den hurtige forhindingsbane kan være 5-6 marksten samt 5-6 bildæk.

 

Post 7 - Dumpe. Dumpe har problemer med at puste lyset ud. Pust lyset ud i lysestagen med en vandpistol. Jeg tror det vil være godt med fyrfadslys og skifte dem ud efter første traf. Jeg tror det kan være svært at tænde lyset igen.

 

Post 8 - Snehvide. Snehvide har problemer med at se hvad hun mangler på det opdækkede bord. Hjælp hende med at finde ud af hvad der mangler på bordet. Det kan også være hvad der ikke skal være der.

 

Post 9 - Heksen. Heksen har forgiftet et æble. Find det sure æble. Eller Spise et æble hurtigst muligt i en balje med vand, med hænderne på ryggen.

 

 

 

 

 


 

Siden er opdateret den 01-01-2024