Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til Spiderman Temalege

Kategori: Børnefest - Børnefødselsdag - Temalege - Spiderman

Beskrivelse: Her finder du festlege som du kan anvende, hvis du har børnefødselsdag fest med Spiderman som tema.

 

Festlege

 

Som det første og eneste festleg har jeg en spidermanskattejagt.

 

Post 1 - Gå hen til flagstangen og find spiderman - Spiderman kravler højt oppe på husene så post 1 hænger i flagstangen. Her har jeg kombineret det med trampolinen. Så børnene skal op i trampolinen og hoppe højt op i luften.

 

Post 2 - Gå ind i garagen eller find et passende sted som ikke blæser for meget. Optil 8-10 plastikkrus på et bord. Spiderman skyder mange gange med spindevæv. Som et sybol herpå så skyder vi med patronskyder som skyder plastikkrussene ned.

 

Post 3 - Gå hen til havehuset og find med en lommelygte alle de spiderman der findes inde i det mørke skur. Spiderman jager om natten. Kopier glaspynt ud i x-antal kopier - gerne mere end 25. Så skal du se løjer. Nogle børn kommer og fortæller at der er 30 andre 40 nogle måske endda 50. Det er lige meget - børnene har det sjovt.

 

Post 4 - Gå hen til den store sommerfuglebusk? Her har jeg pladseret 6 træstuppe, og ovenpå 2 brædder. Så skal børnene udstyres med puder. Spiderman ballancere ofte mellem bygninger og slog med badguys. En god pudekamp vil børnene elske.

 

Post 5 - Gå hen til brænddeskuret. Her står der en træstup, en hammer og nogle søm. Spiderman han er stærk. Børnene elsker at slå søm i en træstup. Hos os skulle børnene prøve mere end en gang.

 

Post 6 - Gå hen til indkørslen eller ud på gade (enden af en lukket villavej eller andet trafiksikker sted). Her ligger der en række sten, træstuppe eller andet. Nu skal børnene på skift køre slalum på cykel, løbehjul eller gokart. Spiderman er mange gange nød til at svinge sig rund om eller opover nogle forhindringer.

 

Post 7 - Gå hen til pæretræet eller æbletræet. Der finder i en pose med nogle sjove ting inde i. Børnene skal nu mærke sig frem til hvad der er i posen. Spiderman han husker godt.

 

Post 8 - Gå om i baghaven. Her er baghaven opdelt i 2 med et stykke reb på midten, samt 2 reb som markere baglinjen. Inde på midten liger der x-antal sko og/eller støvler. Alle børnene deles op i 2 hold. Skoen er juveler eller skatte. Først skal holdene kæmpe om at fange flest sko. Efterfølgende må de kapre hos hinanden. Når tiden er gådet hvem vinder så - max 15 min. Husk at finde på nogle regler og alle skal have forståelse for reglerne.

 

Post 9 - Gå hen til midterrebet. Det er nu tid til lidt tovtrækkeri. Spiderman bruger jo et reb eller tov lignende ting, som han skyder ud ved hånden.

 

Post 10 - Nu er det tid til at finde skatten.

Siden er opdateret den 19-12-2023