Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

 

Støvleløb

 

Støvlekløb er en børnefestleg. Støvlekast er naturligvis en leg som går ud på at alt for store støvler på og løb så lang som muligt på tid.

 

Materialer:
En gummistøvle. For de større børn kan de måske kaste med fars store støvle, størrelse 43-46. En snor som marker startlinie. Ingen mållinie.

 

Inde/ude:
Jeg vil foretrække at det bliver gjort udendøre. Måske indendøre i en idrædtshal - spørg lige om lov først og sørg for at støvlerne er rent.

 

Sted:
På en sportsplads. 

Bemærkning:
Det vil være godt at tage og starte ved enden af fodboldbanen og så følge stregen i løbe hen over stregen, men ved siden af. Lad os sige 5 min. 
Jeg tror at det vil være godt at skrive alle deltagerenes navne ned på et stykke papir og efterfølgende skrive hvor langt de nåede. Børn elsker at komme og se hvor langt de selv nåede.  

Antal: 0-100 stk.

Alder: 0-100 år.

 

Varighed:
Hvor lang tid det tager er afhængig af hvor mange der deltager og hvor mange par støver der er til stede. 

 

Sådan løber vi:

 

Hver deltager stiller på skift sig ved startlinien og tager støvlerne på. På startsinaltet så løber deltagerne alt hvad de kan, for at nå så langt som muligt. Når stopsignalet lyder stopper deltagerne.  1 . deltager får skrevet sit navn op. Et flag bliver plantet på stedet. 
De næste deltagere skal så slå denne distance. Hvis det lykkes så bliver flaget flyttet og navnet og det nye navn bliver skrevet op. 

 

Siden er opdateret den 20-07-2020