Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Støvleløb 2

 

Støvlekløb er en børnefestleg. Støvleløb er naturligvis en leg som går ud på at alt for store støvler på og løb så distancen så hurtigt som muligt. 

 

Materialer:
En gummistøvle. For de større børn kan de måske kaste med fars store støvle, størrelse 43-46. En snor som marker startlinie. Ingen mållinie.

 

Inde/ude:
Jeg vil foretrække at det bliver gjort udendøre. Måske indendøre i en idrædtshal - spørg lige om lov først og sørg for at støvlerne er rent.

 

Sted:
På en sportsplads. 

Bemærkning:
Det vil være godt at tage og starte ved enden af fodboldbanen og så følge stregen i løbe hen over stregen, men ved siden af. 
Jeg tror det vil være godt at skrive alle deltagernes navne op. Efterhånde som de løber skrives deres tid ned. Børn vil gerne se hvor hurtigt de selv har løbet. 

Antal: 0-100 stk.

Alder: 0-100 år.

 

Varighed:
Hvor lang tid det tager er afhængig af hvor mange der deltager og hvor mange par støver der er til stede. 

 

Sådan løber vi:

 

Hver deltager stiller på skift sig ved startlinien og tager støvlerne på. På startsinaltet så løber deltagerne alt hvad de kan, for at løbe så hurtigt som muligt. Når løberne løber over mållinien bliver tiden stoppet.  1 . deltager får skrevet sit navn op og tid op.  
De næste deltagere skal så slå denne tid. Hvis det lykkes så er der naturligvis en ny tid de efterfølgende løber skal slå.  

Siden er opdateret den 20-07-2020