Leg og sjov

Skal vi lege

Tilbage

Titel: Præstens gris kan spilles eller leges under bilkørsel med børn

Kategori: Leg og sjov - Aktivering under kørsel - Præstens gris

Beskrivelse: Her finder du spilleregler eller reglerne for legen præstens gris, som kan spilles eller leges under bilkørsel og med børn på bagsædet.

 

Hvad skal der bruges:

Der er ikke behov for noget, men måske en papirblok og en blyant eller kuglepen, da det måske kan være sjovt at kikke på bagefter.

Antal deltagere

Der kan i princippet deltage lige så mange som der kan være i en bil max være 5. Det er sjovest hvis alle deltager, men det kan være godt at charføren kun koncentrere sig om at køre bilen.

Spillets regler:

Hver deltager ( på nær en, som er spørgeren) vælger, hvad de helst vil have på præstens gris, fx trynen, tænderne, øjnene eller halen.
Så på skift er der en deltager af de tilbageværende i bilen, der henvender spørgeren med et spørgsmål - eksempelveis: Hvad er det kønneste på far eller mor? Hvordan sidder du bedst? osv. En deltager svarer det, han har valgt på præstens gris. Kunsten er at svare uden at grine: Griner man, går man ud af legen.

Tips

Det kan tage sin udgangspunkt når der en som forlader bilen og resten bliver siddende. Det kan også være at spørgeren skal finde ud af hvad de enkelte tænker på.

Siden er opdateret den 09-01-2023