Leg og sjov

Skal vi lege

Rekorder

Børnene elsker rekorder. Guinness rekordbog og specielt guinness rekordbog. Her på Kreatit.dk vil jeg komme med forslag til egne rekorder.

Der skal lige siges at jeg på ingen måde vil lægge op til at børnene skal yde noget, som er farligt. Det vil sige rekord i længst mulig holde vejret under vand. Jeg ønsker heller ikke at ligge op til spise mest mulig x-antal stykker mad eller flest mulig stykker i munden på en gang.

Det skal være sjove rekorder. Jeg ser gerne at forældrene er med til at bestemme om børnenes rekordforsøg er ok. Jeg skal gerne komme med et eksempel. Rekord i at hoppe på 1 ben, kræver naturligvis efter min menig at barnet på forhånd kan hoppe på 1 ben. Svømmerekorder kræver naturligvis at barnet eller børnene kan svømme.

Her på Kreatit.dk vil jeg komme med inspiration til børnenes egne rekorder. Det vil sige alle noget barnet kan opnå og ikke de umulige rekorder, som findes i Børnenes Rekordbog.

Jeg synes naturligvis at Børnenes Rekordbog kan også give inspiration til egne rekorder. Børnenes tror jeg synes at det er sjovere, at slå deres egn rekord, fremfor dem der står i bogen.

Husk at når du selv laver nogle rekorder, så skal du tage udgangspunkt i noget som du til en hver tid kan gentage. Måle strækningen op præcist. Bruge eksempelvis en yolleyball eller en barsketball, som har altid den samme størrelse.

Rekorder går som udgangspunkt i at opnå:

 

Siden er opdateret den 10-10-2020