Leg og sjov

Skal vi lege

Tilbage

Titel:Snyd - kortspil - spilleregler for Snyd - Kreatit

Kategori: Leg og sjov - Spil - Kortspil - Snyd

Beskrivelse: Leder du efter spilleregler for kortspillet snyd? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du spilleregler for en lang række terning- og kortspil. 

 

Antal deltager

3 til 5 deltager
 

Antal kort

Et sæt almindelig kort med 52 spillekort.
 

Kortenes værdi

Kortenes værdi har ingen betydning.
 

Udgangspunktet

Først blandes kortene godt.
Derefter gives der 1 kort af gangen til hver spiller indtil alle kortene er fordelt.

Spilleren til venstre for kortgiveren begynder med at lægge mindst 1 kort og højst 4 kort ned på midten af bordet med kortside nedad. ( ikke synlig)
 

Spillet


Formålet. Formålet med spillet er lægge kortene i stakken fra es til konge

Vinderen. Vinderen er den deltager, som har fået smidt alle sine kort.

Spørgerunden. Hver deltager må råbe SNYD, hvis de tror at der er blevet snydt. Alle de andre på nær den aktive spiller kan råbe SNYD.

Resultatet vises: Spilleren der netop har lagt et kort ned, skal da vise dette kort. Var det virkeligt de kort som han eller hun nævnte havde lagt.

Svaret er korrekt . Den spurgte må så den som råbte SNYD, tage de kort op, som den adspurgte havde lagt. Er der mindre end 6 kort i hele bunken, tages resten af bunken op.
Hvis der er flere spiller som har råbt SNYD samtidig, tæller det kun den spiller, der sidder først til venstre for spilleren, der lægger kortene ned.


Svarert er ikke korrekt. Så skal spilleren tage de kort op, som spilleren lige har lagt. Er der mindre end 6 kort i hele bunken, skal spilleren tage resten af bunken op.

Efter hver runde. Når bunken er nået til kongen og der ingen som har råbt snyd, fjernes bunken og der kan startes på ny.

 

Siden er opdateret den 29-05-2023