Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

Titel: Hjemmelavet Italienske Carbonara

Kategori: Mad og drikke - Madopskrifter - Italiensk - Carbonara

Beskrivelse: Søger du en opskrift på hjemmelavet Carbonara fra Italien, så kan du finde en opskrift her på Kreatit.dk.

 

Ingredienser

Til bacon:
125 g bacon i skiver

Til Pasta:
400 g Spaghetti
1 tsk. salt

Sovs:
3 stk. æg
175 g revet ost
2 stk. fed hvidløg
1½ dl piskefløde
5 kugler frossent spinat
2 stk. oregano, tørret
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Frisk basilikum til pynt
 

Fremgangsmåde

 

Opstart /forberedelse:

  1. Vask hænderne
  2. Find alle ingredienserne frem
  3. mål alle ingredienserne af

Bacon

  1. Tag et skærbræt og skær baconskiverne i strimler
  2. Find en tallerken frem og kom køkkenrulle på tallerken
  3. Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne derpå. 
  4. Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme
  5. Læg de sprøde baconstrimler på tallerken med køkkenrulle på, så fedtet kan dryppe af. 

Pasta: 

  1. Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt. 
  2. Læg låg på gryden, og bring det i kog. Når vandet koger, tilsættes spaghettien. (se på pakken hvormange minutter den skal have)
  3. Stil et dørslag ned i køkkevasken, og hæld spaghettien op i den, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad den stå med låg på.

Sovs:

  1. Slå æggene ud i en skål. 
  2. Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt osten.
  3. Bland det sammen og stil dejen til side.
  4. Find en stegepande med en høj kant frem.
  5. Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgsfeddeen ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.
  6. Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.
  7. Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen. 
  8. Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen. 
  9. Rør hele retten godt sammen. Smag til om det mangler salt eller peber.
  10. Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.
  11. Server straks. 


 

 

Tips! Hvis din pasta er blevet klistret og stiv, kan du bløde den op på en stegepande med lidt varm mælk. 


 

Siden er opdateret den 08-08-2024