Titel: Hjemmelavet Italienske Carbonara
Kategori: Mad og drikke - Madopskrifter - Italiensk - Carbonara
Beskrivelse: Søger du en opskrift på hjemmelavet Carbonara fra Italien, så kan du finde en opskrift her på Kreatit.dk.
Ingredienser
Til bacon:125 g bacon i skiver
Til Pasta:
400 g Spaghetti
1 tsk. salt
Sovs:
3 stk. æg
175 g revet ost
2 stk. fed hvidløg
1½ dl piskefløde
5 kugler frossent spinat
2 stk. oregano, tørret
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Frisk basilikum til pynt
Fremgangsmåde
Opstart /forberedelse:
- Vask hænderne
- Find alle ingredienserne frem
- mål alle ingredienserne af
Bacon
- Tag et skærbræt og skær baconskiverne i strimler
- Find en tallerken frem og kom køkkenrulle på tallerken
- Varm en stegepande op, og fordel baconstrimlerne derpå.
- Steg dem helt sprøde og gyldne ved middel varme
- Læg de sprøde baconstrimler på tallerken med køkkenrulle på, så fedtet kan dryppe af.
Pasta:
- Fyld en stor gryde med rigeligt vand og salt.
- Læg låg på gryden, og bring det i kog. Når vandet koger, tilsættes spaghettien. (se på pakken hvormange minutter den skal have)
- Stil et dørslag ned i køkkevasken, og hæld spaghettien op i den, så vandet løber fra. Hæld spaghettien tilbage i gryden, og lad den stå med låg på.
Sovs:
- Slå æggene ud i en skål.
- Pisk dem godt sammen med en gaffel, og tilsæt osten.
- Bland det sammen og stil dejen til side.
- Find en stegepande med en høj kant frem.
- Pil hvidløgsfeddene, og pres dem med en hvidløgsfeddeen ned i stegepanden. Tænd ikke for stegepanden endnu.
- Kom fløde, spinat, oregano, salt og peber op til hvidløget. Varm stegepanden op, indtil fløden koger, og spinaten er optøet.
- Vend den kogte spaghetti op i stegepanden. Bland det sammen.
- Kom ægge-osteblandingen og baconstrimlerne op i stegepanden til pastaen. Sluk for varmen.
- Rør hele retten godt sammen. Smag til om det mangler salt eller peber.
- Når retten er tyk og cremet, er den færdig. Pynt med basilikum.
- Server straks.