Titel: Opskrift på chokoladekage med knasende kokossirup
Kategori: Mad og drikke - Bageopskrifter - Bradepandekage - Chokoladekage med knasende kokossirup
Beskrivelse: Søger du en opskrift på chokoladekagen? Her på Kreatit.dk finder du opskriften på en chokoladekage med knasende kokossirup.
Antal personer
Denne skær- eller bradepandekage kan blive til mange personer.Antallet
Min. 20 personer. Det kommer helt an på hvor store stykker kagen bliver skåret på. 3 x 10 cm = 20 stykker.
Ingredienser
Kagedejen:
150 g smør eller margarine
4 stk æg
350 g sukker
5 spsk kakaopulver
2 tsk. vanilijesukker
160 g hvedemel
1 knivspids salt
Kokossirup
180 g kokosmel
170 g sukker
1,5 dl piskefløde
1 dl lys sirup
75 g smør
Fremgangsmåde
- Smelt smørret
- Pisk æg og sukker luftigt i en stor skål.
- Tilsæt det smeltede smør til æggesnapsen (æg og sukkerblandet).
- Bland alle de tørre ingredienser forsigtigt i dejen.
- Fordel dejen i en bageform (ca. 22 x 34 cm).
- Bag kagen i ovnen ved 200 grader i 15 min.
- Kog smør, sirup og sukker op.
- Tilsæt fløden og til sidst tilsættes kokosmelet.
- Tag kagen ud af ovnen og kom kokossiruppen over kagen.
- Bag kagen i yderligere 10 min. ved 200 grader.