Titel: Flæskekød
Kategori: Mad og drikke - Madvarer - Flæskekød
Beskrivelse: Her på Kreatit.dk finder du noget generelt om flæskekød.
Generelt
Danskere spiser generelt store mængder svinekød. Flæskekød kan tilberedes på mange måder.
Stort set alt på grisen kan anvendes.
Produktform
Når vi tager til supermarkedet eller slagter for at handle grisekød.
Så køber vi
- større eller mindre stege
- hakket flæskekød
- hakket flæskekød blandet med kalvekød
- flæskekød i tern
- flæskekød i strimler
- flæskekød i skiver
- Indmad i form af svinehjerter, lever
- skanker
- grisehaler
Næringsindhold
Flæskekød er nærringsrigt med mange proteiner. Derudover indeholder det også vigtige miniraler som Thiamin (B1-vitamin), ribflavin (B2-vitamin) og niacin (B3-vitamin), som hovedsalig kun findes i flæskekød.