Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

Honningkarameller II

Her finder du på KREATIT.DK en anden opskrift på honningkarameller.

 

 

 

Ingredienser:

 

 

 

450 g honning (akacie eller dansk blomsterhonning)

 

250 ml piskefløde
100 g smør
saft af 1 citron

 

 

 

Fremgangsmåde:
 

 

1. Honning og fløde røres sammen i en stor gryde. Gryden sættes over varmen på fuld blus.
2. Når blandingen er godt varm, tilsættes smørret.
3. Massen skal koge op, og citronsaften kommes i. Vigtigt - der må IKKE røres i gryden under kogningen.
4. Når massen er færdig, hældes den op i en smurt bradepande.

 

5. Massen afkøles og skæres i firkanter.

 

6. Karamellerne pakkes ind i vokspapir og opbevares i tørre, lufttætte glas eller kagedåser.

Siden er opdateret den 26-07-2020