Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

 

Mørbradgryde 

Kategori: GRYDERET.
Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du en opskrift på Mørbradgryde.Mørbradgryde

 

 

Ingredienser:
 

 

600 g. Svinmørbrad

150 g cocktailpølser

150 g baconslice

 

 

2 spsk. Hvedemel

 

1 tsk. Salt

½ tsk. Peber

 

50 g. Smør

 

250 g. skattelotteløg

evt. 250 g champignon

1 dåse hakkede tomater 

2 dl. svinebouíllon

2 dl. Piskefløde

1/4 tsk. Estragon, tørret

Salt og peber

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde:

 


1. Befri mørbraden fra sener og hinder

2. Skær mørbraden i 2-3 cm tykke skiver eller tern.

3. Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber mel.

4. Skær cocktailpølserne over 1-2 gange.

 

5 Skær baconslice over 4-5 gange.

6. Smelt fedtstoffet gyldent og brun Bøfferne, baconslice og cocktailpølserne hurtig heri.

 

 

7. Tag alt kødet op igen.

 

 

 

8. Skold og pil løgene. Rens evt. champignonerne og skær dem i skiver.

9. Svits løg og evt. champignon. 

10. Læg kødet tilbage og hæld boulion, hakkede tomater og fløde ved.

11. Krydr retten med estragon, salt og peber.

12. Lad retten simre i 10-15 min.

 

 

Siden er opdateret den 18-10-2020