Titel: Opskrift på mørbradgryde
Kategori: Mad og drikke - Madopskrifter - Aftensmad - Svinekød - Mørbradgryde
Beskrivelse: Søger du en opskrift på mørbradgryde, så se lige her.
Antal personer
4 personerIngredienser:
600 g. Svinmørbrad
150 g cocktailpølser
150 g baconslice
2 spsk. Hvedemel
1 tsk. Salt
½ tsk. Peber
50 g. Smør
250 g. skattelotteløg
evt. 250 g champignon
1 dåse hakkede tomater
2 dl. svinebouíllon
2 dl. Piskefløde
1/4 tsk. Estragon, tørret
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Befri mørbraden fra sener og hinder
2. Skær mørbraden i 2-3 cm tykke skiver eller tern.
3. Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber mel.
4. Skær cocktailpølserne over 1-2 gange.
5 Skær baconslice over 4-5 gange.
6. Smelt fedtstoffet gyldent og brun Bøfferne, baconslice og cocktailpølserne hurtig heri.
7. Tag alt kødet op igen.
8. Skold og pil løgene. Rens evt. champignonerne og skær dem i skiver.
9. Svits løg og evt. champignon.
10. Læg kødet tilbage og hæld boulion, hakkede tomater og fløde ved.
11. Krydr retten med estragon, salt og peber.
12. Lad retten simre i 10-15 min.
Alternativer
champignon kan udlades