Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

Titel: Opskrift på mørbradgryde

Kategori: Mad og drikke - Madopskrifter - Aftensmad - Svinekød - Mørbradgryde

Beskrivelse: Søger du en opskrift på mørbradgryde, så se lige her.

 

Antal personer

4 personer
 

Ingredienser:

600 g. Svinmørbrad

150 g cocktailpølser

150 g baconslice

2 spsk. Hvedemel

1 tsk. Salt

½ tsk. Peber

50 g. Smør

250 g. skattelotteløg

evt. 250 g champignon

1 dåse hakkede tomater 

2 dl. svinebouíllon

2 dl. Piskefløde

1/4 tsk. Estragon, tørret

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:


1. Befri mørbraden fra sener og hinder

2. Skær mørbraden i 2-3 cm tykke skiver eller tern.

3. Bank bøfferne let med håndroden og vend dem i salt- og peber mel.

4. Skær cocktailpølserne over 1-2 gange.

5 Skær baconslice over 4-5 gange.

6. Smelt fedtstoffet gyldent og brun Bøfferne, baconslice og cocktailpølserne hurtig heri.

7. Tag alt kødet op igen.

8. Skold og pil løgene. Rens evt. champignonerne og skær dem i skiver.

9. Svits løg og evt. champignon. 

10. Læg kødet tilbage og hæld boulion, hakkede tomater og fløde ved.

11. Krydr retten med estragon, salt og peber.

12. Lad retten simre i 10-15 min.

 

Alternativer


champignon kan udlades

Siden er opdateret den 08-08-2024