Titel: Pølsehorn
Kategori: Mad og drikke - Bageopskrifter - Pølsehorn - Den hurtige
Beskrivelse: Her finder du opskriften på pølsehorn med pølsehornspølser. Den hurtige.
Ingredienser
2 pakke pølsehornsdej = 12 pølsehorn
1 pakke pølsehornspølser = 12 pølser
Forberedelse
forvarm ovnen til 210 grader
Tilberedning
- Udrul den færdige pølsehornsdej og skær efter de stiblede linjer. Så der bliver 6.
- Åben nu for pakkerne med pølserne.
- Læg en pølse på hver anden disse trekantede stykker dej, mens de stadig er på bagepapiret. Jeg vil ligge dem på de stykker dej, som har den bredde ende ned imod mig.
- Rul nu dejen fra den bredde ende.
- Vend nu bagepapiret. Læg så en pølse på hver af de sidste trekantede stykke dej. Da jeg drejde bagepapiret, vil de nu ligge godt for at blive rullet rigtigt.
- Placer pølserne på en ovnplade oven på det bagepapir, der følger med pakken og sæt dem i ovnen på midterste rille og bag 15 -16 min.