Oplevelser

Gå på opdagelse - undsøg - bliv klogere

Tilbage

Titel: Lær børn at fiske 4 - børnevenlig fisk

Kategori: Oplevelse - Ture - fisketure - lær børn af fiske

Beskrivelse: Søger du ideer til at lære børn at fiske? Her på KREATIT. DK kommer jeg med forslag til at lære børn at fiske.

 

Børnevenlige fisk

Put and Take                                                             Put and Take søer skal efter signe være børnevenlige fisk, men jeg vil mene at det er vigtigt at vide noget om put and take fiskeri. Der er efter min menig ikke langt fra fiasko til succes. 

Fladfisk                                                                       Fladfisk fanges ved medefiskeri. Grunden til at de er børnevenlige fisk, det er at de får fiskestangen til at ryste på en sjov måde når der er bid.  

Hornfisk                                                                      Hornfisk fanges med blink. For børn vil det være lettest at fange hornfisk fra båd, hvorved blinken langsomt forsvinder bagud efter båden. Hornfisk er så sjove at fange fordi de har en tendens til at hoppe                                                                                       op af vandet og danse nogle gange hen over overfladen.  
Torsk                                                                            Torsk er nemme at fange, men det kræver meget dyb vand. De bider ofte på krogen, men de kan være sværre at mærke om der er bid. Grunden er at linen ændre sig fra at føles let at hæve og sænke til                                                                                       pludselig at veje noget. 

Siden er opdateret den 10-07-2021