Oplevelser

Gå på opdagelse - undsøg - bliv klogere

Tilbage

Put and take tur

Her på KREATIT.DK kommer jeg med forslag til, hvordan en tur til put and take kan være.

 

Børn vil elske at tage en tur til en Put & Take sø med mor og far. Det behøver ikke nødvendigvis at tage en hel dag. Vi I forbereder jer godt kan det blive en dejlig lang dag, som barnet eller børnene vil kunne lide.

Far og eller mor skal naturligvis også have en fiskestang. Det kan så godt være at den tid barnet eller børnene skal fiske vil være på deres præmisser. Det er nok først når der bliver en pause i fiskeriet at far og eller mor kan tage over. Lad os nu sige at det er far der fisker og mor der aktivere børnene imens far fisker.

Mor kan evt. have hjemmefra et hyggeligt lille telt, hvor barnet eller børnene have nogle gode legesager med. Her kan han/hun eller de sidde i læ for vinden og ly for evt. regnen. Derudover kan der være pakket en kurv med nogle sandwich, saftevand til barnet eller børnene, kaffe til far og mor, eller kaffe til far og te til mor. Frokosten kan enten nydes inde i teltet eller på et medbragt telt. Det kan overvejes at det måske var aktuelt med varm kakao til barnet eller børnene. Det er afhængigt af vejret. Er det koldt og blæsere vil varm kakao lune godt og omvendt i solskin og vindstille vejr vil det være godt med kolde drikke.

Husk at teltet skal være et lille telt som er nemt at slå op og have med.

Husk nu også at tage skiftetøj med til barnet eller børnene evt. lidt ekstra varmt tøj til alle. Børn elsker at der bliver hygget om dem, og da helst af både mor og far.

Det kan da også tænkes at det måske ikke var så langt til put & Take søen, så kunne det måske være godt at mor bare kom forbi med frokosten og at der kan ringes efter hende, hvis det er behov for mad og drikke, eller andet tøj.

Husk at børn ikke vil sidde i timevis og vente på den første fisk. Så længe fiskene hugger er det sjovt for børnene. Det er muligt at hvis de lige fik en pause, for at lave noget andet. Det kan være en ide at tage noget med som de kan lege med.

Klik på billederne for at se det i et større format og klik for at mindske det igen.

Se far jeg har selv fanget fisken. Han har også selv renset den.

Se jeg kan selv fiske.

Alle skal hen og se fisken far har fanget.

Alene ved fars fiskestang. Tænk hvis der kommer en fisk. Denne familie fangede mange fisk.
 

Siden er opdateret den 18-10-2020