Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: 101 dalmatiner Malebog - En malebog med motiver af 101 dalmatiner.

Kategori: Tegn og male - Malebog - 101 dalmatiner

Beskrivelse: Søger du efter 101-Dalmatiner malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.
 

Beskrivelse

101 Dalmatiner er en amerikansk tegnefilm fra 1961, som Walt Disney animerede. Dalmatineren Pongo bor i London i en ungkarlelejlighed med sin ejer Robert. Pongo fordriver tiden med at kikke ud af vinduet, men pludselig får Pongo øje på Anita, der går tur med dalmatineren Perle. Det ender med at Anita og Robert falder for hinanden og hundene ligeså og bliver gift. Perle og Pongo får hvalpe. Disse hvalpe bliver bortført af Cruella De Vil, som er en vilhavende dame.
 

101 dalmatiner malebog


Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 1 malebog til dig. Hent malebogen herunder, og så er det er helt op til dig selv om hvor mange sider du ønsker at printe ud. Ligeledes er det også helt op til dig om du kun vil printe 1, 2 eller flere sider. Malebog nr. 2 indeholder foreløbig kun 1 side.

Dalmatiner malebog 1.pdf.

Dalmatiner malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
 Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 

Siden er opdateret den 17-11-2023