Tegn og male

Skal vi tegne og male

Titel: Malebog - Tegninger klar til at blive malet

Kategori: Tegn og male - Malebog

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du naturligvis min malebog. 

 

Her kan du få lov til at tage x-antal kopier af de tegninger, du ønsker at male.

Fordelen ved denne form for malebog, er naturligvis at alle tegninger kan males om. Du kan også farvelægge den samme tegning flere gange. Sker der en fejl så printer du bare en ny side ud, men så skal du male forfra. Det er natuligvis også muligt at farvelægge den samme tegning med andre farver. Dertil vil jeg så foreslå at du finder du af hvilke ting eller tøj der skal males i en anden farve og maler den eller dem først. Dernæst så er det bare at se på den gamle tegning og mal efter den.

Grunden for at børn ønsker at starte forfra, kan være:

Du kan få hjælp til udprintning til PC eller bærbar computer samt hjælp til Ipad. I stedet for undermenuer har jeg i denne Kreatit.dk udgave valgt at lægge dem ind under den sorterede liste. Jeg synes at det giver et bedre overblik når der er så mange forskellige emner.

Som noget nyt i denne nye udgave af KREATIT.DK, er det også muligt at fremvise min hjemmeside til Ipadbrugere og på telefonen. Ipad og telefonbrugere skal være opmærksom på at det ser anderledes ud i forhold til hvis du sidder med en computer eller en bærbar.

Bladre

Hovedmenu! Ønsker du at gå tilbage til hovedmenuen skal du klikke på Kreatit.dk i linket nederst på siden. Det er den som bliver til en hånd når du bevæger musen hen over den. Du kan også gå til toppen af siden. Det vil sige ovenover topmenuen. Klik på Tegn og male - skal vi tegne og male.

Malebog hovedmenu! Ønsker du tilbage til oversigten over alle malebøgerne, klip på tilbageknappen øverst på siden. Du kan også gå op i topmenuen og klikke på Malebog


 

Siden er opdateret den 16-11-2023