Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Aladdin Malebog - En malebog med motiver af Aladdin

Kategori: Tegn og male - Malebog - Aladdin

Beskrivelse: Søger du efter Aladdin Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Aladdin er hovedperson i et eventyr, der fra 1700-tallet indgår i 1001 nats eventyr. Eventyret om Aladdin er et folkeeventyr fra Mellemøsten. Aladdin er en fattig ung mand i en by i Mellemøsten, som en troldmand fra Maghreb (som udgiver sig for at være hans farbror) beder ham hente en olielampe i en hule. Troldmanden forråder Aladdin og han bliver fanget i hulen. Aladdin har lampen og da han gnider på den så frembringer han lampens ånd "Djinni". Aladdin får opfyldt alle hans ønsker og dermed også ud af fattigdommen. Da Aladdin bliver rig og mægtig gifter han sig med pinsessen "Badroulbadour, Sultanens datter. Ånden bygger et vidunderligt palads til Aladdin og Badroulbadour, som er langt flottere end sultanens eget palads.
 

Aladdin Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Aladdin, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Aladdin motiver.

Aladdin Malebog 1.pdf
Aladdin Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023