Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Anders And Malebog - En malebog med motiver med Anders And

Kategori: Tegn og male - Malebog - Anders And

Beskrivelse: Leder du efter Anderes And malebog? Så kan du finde en eller flere her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Børn elsker disneys tegnefilm og tegneserie med den altid uheldige figur Anders And. Stammer fra disney tegnefilm "Den lille kloge høne" 9. juni 1934. Anders And har nevøerne Rip, Rap og Rup. Derudover er han kærster med Andersine, men må slås med Fætter Højben. Fætter højben er nemlig også vild med Andersine.
 

Anders And melebog


Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 1 malebog til dig. Hent malebogen herunder, og så er det er helt op til dig selv om hvor mange sider du ønsker at printe ud. Ligeledes er det også helt op til dig om du kun vil printe 1, 2 eller flere sider. Malebog nr. 2 indeholder foreløbig kun 1 side.

Anders And malebog 1.pdf
Anders And malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 17-11-2023