Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Asterix Malebog - En malebog med motiver af Asterix

Kategori: Tegn og male - Malebog - Asterix

Beskrivelse: Søger du efter Asterix Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Asterix er en Tegneserie skabt af Rene Goscinny og Albert Uderzo. En serie lavet som tegnefilm og spillerfilm. Vi befinder os i år 50 før Kristus. Hele Gallien er errobret af romerne. Romerrigets herredømme over det meste af Europa med Asterix og resten af hans landsby, som en lille hårdnakket modstandsgruppe i en øvrigt nognelunde fredelig gallisk landsby. Gallerne holder stand mod den romerske besættelsesmagt ved at drikke en trylledrik som midlertidigt giver dem overmenneskelige styrker.
I en del af historierne så drager Asterix ud i verden optræder med jævne mellemrum, som vikingerne besøgte landene - 1000 år før der fandtes vikinger.
 

Asterix Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Asterix, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Asterix motiver.

Asterix Malebog 1.pdf
Asterix Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023