Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Babar Malebog - En malebog med motiver af Babar

Kategori: Tegn og male - Malebog - Babar

Beskrivelse: Søger du efter Babar Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Babarer en fiktiv elefant, der optrådte 1. gang i den franske børnebog "Histoire de Babar" - oversat til dansk "Historien om Babar". Historien omhandler en ung elefant ved navn Babar, der forlader junglen for at besøge storbyen, hvorefter han tager civilisationens fordele tilbage til sine elefant-venner. Elefant-vennerne er Celester, Pom, Flora, Alexander, Isabelle, Safir, Cornelius og den gamle dame. I enden af historien bliver Kong Babar og Dronning Celester gift.
 

Babar Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Babar, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Babar motiver.

Babar Malebog 1.pdf
Babar Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023