Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Bumle Malebog - En malebog med motiver af Bumle

Kategori: Tegn og male - Malebog - Bumle

Beskrivelse: Søger du efter Bumle Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Bumle stammer fra en film der hedder Cars. Det er en Disney Pixar film, som har animeret biler i hovedrollerne. Vi har den fartglade Mcqueen bil i hovedrollen, som har menneskelige egenskaber. Det giver sig udtryk i at alle bilerne i filmen har øjne og kan tale. Mcqueen køre stærkt og bliver fanget af strisseren Doc. Bumle møder Mcqueen som den sjove karakter af en kranvogn, som skal passe på Mcqeen i "arresten". I retten møder Mcqueen dommer Sandy, som mcqueen senere forelsker sig i. Bumle og Mcqueen bliver bedste venner med Mcqueen.  


Bumle Malebog


Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 1 malebog til dig. Hent malebogen herunder, og så er det er helt op til dig selv om hvor mange sider du ønsker at printe ud. Ligeledes er det også helt op til dig om du kun vil printe 1, 2 eller flere sider. Malebog nr. 2 indeholder foreløbig kun 1 side.

Bumle Malebog1.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
 Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 

Siden er opdateret den 17-11-2023