Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Cars Malebog - En malebog med motiver af Cars

Kategori: Male - Malebog

Beskrivelse: Søger du efter Cars Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.


Ønsker du at printe den malebog ud, så har jeg lavet 1 malebog til dig. Det er helt op til dig om du ønsker at hente hele malebogen eller kun ønsker at 1 eller få malebogs sider af Biler fra disney filmen Cars eller på Dansk Biler. 

Bumle Malebog1.pdf
Fillmore Malebog1.pdf
Luigi og Guide Malebog1.pdf
Hudson Malebog 1.pdf
Mcqueen Malebog 1.pdf

Jeg har her valgt at vise alle disse 5 karakter fra filmen Cars eller Biler på dansk. Hvis du kun er interesseret i 1 bestem karakter så vil jeg anbefale at hente en af ovenstående malebøger. Der er selvfølgelig også muligt at KLIKKE på den blå TILBAGE knap. Efterfølgenede så KLIKKE B for Bumle, F for Fillmore, G for Guide, , H for Hudson, L for Luigi eller M for Mcqueen. 

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer. Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned.  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 

Siden er opdateret den 22-02-2021