Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Dumbo Malebog - En malebog med motiver af Dumbo

Kategori: Tegn og male - Malebog - Dumbo

Beskrivelse: Søger du efter Dumbo Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Dumbo er en amerikansk animeret fantasyfilm fra 1941, som er produceret af Disney. Filmen er basereret på børnebogen Dumbo, den flyvende elefant af Helen Aberson og Harold Pearl.
 

Dumbo Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Dumbo, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig. Mens et stort cirkus holder vinterhi i Florida, kommer en flok storke med unger til cikusssets mange dyr. Mens tigeren, flodhesten, giraffen og zebraen alle glædelig tager imod deres unger, så må elefanten Jumbo se sig selv blive forbigået til en stor skuffelse. Men heldigvis så med en dags forsinkelse, så kommer der en stork med en elefantunge til Jumbo. Han får navnet Jumbo Junior, men da ungen har utrolig store øre, så gør de andre elefanter grin med ham og giver ham øgenavnet Dumbo. Jumbo elsker sin uge, forsvarer og trøster ham.
En skønne dag opdager Dumbo at han kan flyve med sine store øre. Han får hjælp af en mus, der hdder Tim. 

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Dumbo motiver.

Dumbo Malebog 1.pdf
Dumbo Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023