Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Garfield Malebog med motiver af Garfield

Kategori: Tegn og male - Malebog - Garfield

Beskrivelse: Leder du efter Garfield malebog? Så kan du finde en eller flere her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Garfield er en tegneserie om en lasagne-elskende Kat, der hedder Garfield. Garfield har ogås en ven i form af en hund, der hedder Futte. Deres ejer hedder Harald Jensen. Tegneserien er 1. gang blevet trykt den 19. juni 1978. Garfield er doven og overvægtig. Han er født på en Italiensk restaurant, men hans ejer var nød til at skille sig af med ham - han åd råvarerne. Han elsker at spise, sove, drikke kaffe og stjæle mad fra Harald samt at ødelægge hans ting og sparke til futte og dræbe edderkopper med avisen. Garfield spiser næsten alt, undtagen rosiner, spinat, ansjoser og oliven, og ynglingsretten er lasagne.
Han er orange med sorte striber og har store dovne øjne.
 

Garfield Malebog

Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 1 malebog til dig. Hent malebogen herunder, og så er det er helt op til dig selv om hvor mange sider du ønsker at printe ud. Ligeledes er det også helt op til dig om du kun vil printe 1, 2 eller flere sider. 

Garfield Malebog 1.pdf


Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
 Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 

Siden er opdateret den 17-11-2023