Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Handy Many Malebog - En malebog med motiver af Handy Manny

Kategori: Tegn og male - Malebog - Handy Manny

Beskrivelse: Søger du efter Handy Manny Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Handy Manny er en altmuligmand, der kan reparere eller byge en lang ræke forskellige ting i hjemmet. Betegnelsen Handy Manny kan beskrive som betalet arbejdere, hobby´ister og gør det selv personer. Handy Manny er en animeret person, som hjælper alle med alt muligt i byen. Til sin hjælp har han 7 værktøjer, der har øjne og kan tale. Når der er nogen som ringer til Manny værksted så tager han telefonen og svarer Hola, Handy manny Repair Shop. Du har brug for hjælp og værktøjerne istemmer - Vi ordner det. Efter at have fundet ud af hvem der har brug for hjælp, synger Manny vider " Hop Up, Jump In, mens værktøjerne en for en hopper op i hans værktøjskasse. Felipe - en gul skruetrækker. Turner er en violet flad skruetrækker, Pat en himmelblå klohammer, Dusty en rød håndsav, Klem en grøn tang. Stretch en lyserød målebånd. Rusty en orange abenøgle. Flicker en blå lommelygte   
 

Handy Manny Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Handy Manny, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Handy Manny motiver.

Handy Manny Malebog 1.pdf
Handy Manny Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023