Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Hello Kitty Malebog - En malebog med motiver af Hello Kitty

Kategori: Tegn og male - Malebog - Hello Kitty

Beskrivelse: Søger du efter Hello Kitty Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Hello Kitty er en tegneseriefigur, som er skabt af en japansk designer Yoko Shimizu. Hello Kitty er designet med en krop, der er en antropmorf kat. Det vil sige at hun hverken er en kat eller et menneske. Hello Kitty blev skabt 1. november 1974.
 

Hello Kitty Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Hello Kitty, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Hello Kitty motiver.

Hello Kitty Malebog 1.pdf
Hello Kitty Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 


 

Siden er opdateret den 17-11-2023