Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Lady og Vagabonden Malebog med motiver af Lady og Vagabonden

Kategori: Tegn og male - Malebog - Lady og Vagabonden

Beskrivelse: Søger du efter Lady og Vagabonden Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Lady og Vagabonden er en Disey tegningsfilm der omhandler 2 hunde som oftes ses op til jul. Der opstår kærlighed blandt dem. Lady er en Cockerspanielhvaldp der bor hos Permand og sin kone Darling. Darling får hvalpen i julegave, som hun så kalder Lady. Hunden skal sove i køkkenet, men ender altid i sengen aften efter aften. Lady får et halsbånd på og hundetegn, da hun er 6 måneder gammel. Hun går straks ud og viser det på gaden til sine hundevenner Skot, en skotsk terrie og Trofast en blodhund. Skot og Trofast fortæller at Lady skal være opmærksomhed på at, når Darling har født sin barn, så bliver tingene problematisk. De fortæller at Lady vil få sin faste plads i køkkenet. Lady tror ikke på dem. Da barnet en dreng, så bliver født bliver tingene vendt rundt. Det er præcist det som Trofast og Skot havde forudset. Lady elsker barnet og vil beskytte drengen, men Darling og Permand vil ikke lade Lady komme tæt på drengen. En skønne dag redder hun barnet fra

I den modsatte ende af byen ser Vagabonden sine venner showdog pekingeser ved navn Babs og bulldog ved navn Bull bliver fanget og kørt væk af en hundefanger.

Lady og Vagabonden mødes og der opstår kærlighed. Vagabonden og Lady få mad hos Tony og Joe der har en Italiensk Restuarant. De deler spegetti og kødboller.

 

Lady og Vagabonden Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Lady og Vagabonden, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Lady og Vagabonden motiver.

Lady og Vagabonden Malebog 1.pdf
Lady og Vagabonden Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023