Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Mickey Mouse Malebog - En malebog med motiver af Mickey Mouse

Kategori: Tegn og male - Malebog - Mickey Mouse

Beskrivelse: Søger du efter Mickey Mouse Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Mickey Mouse er en tegnefilms figur som er halv menneske og halv mus. Mickey Mouse så vi for første gang 18. november 1928. Mikey mouse har nivøerne Mi og Mak samt kæledyret Pluto. Derudover er han kærster med Minnie Mouse.
 

Mickey Mouse Malebog

Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 2 malebøger til dig. Det er helt op til dig, hvor mange gang du ønsker at printe motiverne ud.
Indtil videre så indeholder malebog nr. 2 kun et billede, men jeg skal nok vende tilbage og sætte flere ind.

Mickey Mouse Malebog1.pdf
Mickey Mouse Malebog2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 17-11-2023