Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Rip, Rap og Rup Malebog med motiver af Rip, Rap og Rup

Kategori: Tegn og male - Malebog - Rip, Rap og Rup

Beskrivelse: Søger du efter Rip, Rap og Rup Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Rip, Rap og Rup møder vi i tegneserien oftes sammen med Anders And. Anders And er deres Onkel Anders. De er altid frisk på at drille deres onkel. De bor hos Anders And. Rip, Rap og Rup er meget opfindsomme. I deres fritid er de spejder eller grønspætter. De er Trillinger. 
 

Rip, Rap og Rup Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Rip, Rap og Rup, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Rip, Rap og Rup motiver.

Rip, Rap og Rup Malebog 1.pdf
Rip, Rap og Rup Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 22-11-2023