Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Snehvide og de 7 dværge Malebog med motiver af Snehvide og 7 dværge

Kategori: Tegn og male - Malebog - Snehvide og de 7 dværge

Beskrivelse: Leder du efter Snehvide og de 7 dværge malebog? Så kan du finde en eller flere her på Kreatit.dk blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.


Beskrivelse

Snehvide kender vi fra eventyret "Snehvide" skrevet af Brøderne Grimm eventyr. Disney har filmatiseret en tegnefilm om "Snehvide og de 7 dværge". Snehvide har fået hendes navn ved at hun har en hvid hud som var det sne. Dronningen har et spejl som hun spørger om hvem der er en smukkeste i landet. Da spejlet svarer "Snehvide", må snehvide flygte hjemmefra og ender i skoven hos "De 7 dværge". Resten kender vi fra tegnefilmen.
 

Snehvide og de 7 dværge malebog


Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lave 1 malebog til dig. Hent malebogen herunder, og så er det er helt op til dig selv om hvor mange sider du ønsker at printe ud. Ligeledes er det også helt op til dig om du kun vil printe 1, 2 eller flere sider. 

Snehvide Malebog 1.pdf


Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
 Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 

Siden er opdateret den 22-11-2023