Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Zendoodle er en sort /hvid maleteknik - Kreatit

Kategori: Tegn og male - Teknik - Maleteknik - Zendoodle

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK kan du finde en opskrift på en maleteknik, som hedder zendoodle der er en blanding af doodle og zentangle maleteknik.

 

Beskrivelse

Tegningen vil fremstå som en sort /hvid malet tegning. Denne teknik kan males på 4 forskellige måder.
 

Metode 1

Denne metode så fremstår baggrunden helt uberørt og som regel hvidt. Motivet vil da fremstå tydeligt og skarp på den hvide baggrund.
  1. Start med at tegne en tegning eller vælge en stregtegning blandt alle tegningerne i malebogen købt eller her på kreatit.dk
  2.  
 

Metode 2

Denne metode så fremstår baggrunden farverigt og motivet helt uberørt som en stregtegning. Motivet vil da fremstå tydeligt og skarp kontrast til den mørkere baggrund.
 

Metode 3

Denne metode så vil vi anvende maleteknikken over hele tegningen med eller uden nogle hvide områder. For at motivet kan fremstå tydeligt og skarp er det nødvendigt at stegtegningen er en sort stregtegning og baggrunden er svagt malet.

 

Metode 4

Denne metode så vil vi anvende maleteknikken over hele tegningen med eller uden nogle hvide områder. For at motivet kan fremstå tydeligt og skarp er det nødvendigt at stegtegningen er svagt male og baggrunden er sort eller noget mørkere.

Siden er opdateret den 12-11-2023