Fest

Så skal der festes - parti - parti

Tilbage

Titel: Bigers konfirmation - Festlege eller selskabslege er Birgers konfirmation

Kategori: Fest - Underholdning - Selskabslege - Birgers konfirmation

Beskrivelse: Søger du inspiration  til en fest- og selskabsleg i form af "Birgers konfirmation"? Så kan du finde den på Kreatit.dk blandt andre fest- og selskabslege.

 

Til hvilken form for fest

Denne festleg eller selskabsleg kan bruges som et festlig indslag til et større selskab, hvor der naturligvis ikke er invieteret til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup eller konfirmation.

Hvem kan komme med en sådan underholdning

Forberedelse:

Opstart og forløbet under middagen

Til en fest (bare en fest, ikke bryllup eller sådan noget) med spisning, rejste en af gæsterne sig op under forretten og bød velkommen til Birgers Konfirmation og præsenterede kort nogle af gæsterne - Mor Anne, Far Bent, Moster Lone, Onkel Knud og Birger selvfølgelige osv..


Alle de øvrige gæster vil sikkert sidde og glor åndssvagt, for det var ikke en konfirmation og navnene passede ikke - især dem, som blev præsenteret.

Det viste sig, denne gæst var kommet ½ time før de andre og havde placeret en lille seddel under ca. 5-7 tallerkner - disse sedler fortalte hvem de enkelte var og hvad de skulle gøre.

Tre af gæsterne, skulle lave en sang til Birger om hvor fræk han havde været. Den skulle gå på mester Jacob og være på mindst 3 vers.

Andre af gæsterne skulle holde tale eller blot spille en rolle.

Én skulle være fuld onkel, som hele tiden brød ind og begyndte at fortælle platte historier om dengang han kendte Birgers mor før hun fik Birger.

En anden var en tante, som var lidt fornærmet over at hun ikke så familien så tit.

Birgers “far” skulle naturligvis holde en tale om, at Birger nu trådte ind i de voksne rækker med alt hvad det indebærer. og “Birger” (som i øvrigt var en dame på godt hundrede kilo) skulle naturligvis holde en takketale for sine forældre...

Det kørte under hele middagen og da desserten var spist, havde folk grinet så meget, at festen blev et kanonhit.

Denne leg forudsætter naturligvis at folk går med på spøgen og tør stille sig op og sige noget, men når de første 2 har gjort deres, plejer det ikke at være noget problem!
 

Siden er opdateret den 05-09-2023