Birgers konfirmation
Fantasien starter her

Birger´s konfirmation

Til en fest (bare en fest, ikke bryllup eller sådan noget) med spisning, rejste en af gæsterne sig op under forretten og bød velkommen til Birgers Konfirmation og præsenterede kort nogle af gæsterne - Mor Anne, Far Bent, Moster Lone osv..

Alle sidder og glor åndssvagt, for det var ikke en konfirmation og navnene passede ikke - især dem, som blev præsenteret var noget forbløffede.
Det viste sig, denne gæst var kommet ½ time før de andre og havde placeret en lille seddel under ca. 5-7 tallerkner - disse sedler fortalte hvem de enkelte var og hvad de skulle gøre.

Tre af gæsterne, som vist ikke kendte hinanden i forvejen, skulle lave en sang til Birger om hvor fræk han havde været. Den skulle gå på mester Jacob og være på mindst 3 vers.

Andre af gæsterne skulle holde tale eller blot spille en rolle.

Én skulle være fuld onkel, som hele tiden brød ind og begyndte at fortælle platte historier om dengang han kendte Birgers mor før hun fik Birger.

En anden var en tante, som var lidt fornærmet over at hun ikke så familien så tit.

Birgers “far” skulle naturligvis holde en tale om, at Birger nu trådte ind i de voksne rækker med alt hvad det indebærer. og “Birger” (som i øvrigt var en dame på godt hundrede kilo) skulle naturligvis holde en takketale for sine forældre...

Det kørte under hele middagen og da desserten var spist, havde folk grinet så meget, at festen blev et kanonhit.

Denne leg forudsætter naturligvis at folk går med på spøgen og tør stille sig op og sige noget, men når de første 2 har gjort deres, plejer det ikke at være noget problem!

    kreatit.dk
    11795045