Fest

Så skal der festes - parti - parti

Titel: Planlægning af fest

Kategori: Fest - Planlægning
Beskrivelse: Her på KREATIT.DK har jeg også et menupunkt der hedder PLANLÆGNING. Den findes under hovedemnet FEST. Det er efter min overbevisninger brug for at få planlagt sin fest ordentligt.

Når musen berøre menuen PLANLÆGNING så fremkommer der en forholdsvis lang menu, som rummer følgende punkter:

Det er mange punkter men efter min mening, så er det punkter som vi er nød til at forholde os til i større eller mindre grad.

BORD og STOLE. Planlægning af en fest omhandler BORD og STOLE.

BORDPLAN. BORDPLAN er et andet punkt, der skal tages stilling til før festen.

BUDGET. BUDGET er også et meget vigtigt punkt, når der skal planlægges en fest. Eksempelvis så havde jeg lavet et budget til en gammel klassefest. Det endte med et underskud på 1 kr. Det kan tænkes at festen ikke løber rundt og gæsterne måske kommer til at betale mere inden festen er slut eller værre endnu at du er overset at musikeren også skal have penge.   

DUGE. Det da pænt ud at der er en eller anden form for dug på. Koster det eventuelt noget så skal det naturligvis også stå som en værdi på budgettet.   

GARDEROBE. Gratis eller er det en udgift. I tilfælde af en udgift skal den figurer i budgettet.  

INDBYDELSER (VOKSEN). Grunden for at der står voksen i parentes bagefter INDBYDLSE, så er det fordi at jeg også har INDBYDELSE til børnefødselsdagfesten.

INDKØBSSEDDEL. Det er meget vigtigt punkt under PLANLÆGNING, at notere ned hvad der skal købes ind til festen.  

LOKALER. LOKALER er naturligvis også vigtigt, samt at skrive den på BUDGETTET i tilfælde at det skal lejes.

MENU. Gæsterne skal naturlivis have noget at spise. Skal vi lave noget selv, suppleret med noget udefra. Skal vi købe alt maden og til hvilken pris.

PYNTEGENSTAND. PYNTEGENSTAND. Skal der står noget på bordene og i såfremt det er noget som skal købes eller kan vi selv lave PYNTEGENSTANDEN.

TEMA (VOKSEN). Det er en del af planlægningen at vi tager stilling til om der skal være en form for tema forbundet til festen.

UNDERHOLDNINGUNDERHOLDNING har vi af gode grunde ikke altid styr på. Men det skader ikke at have tænkt på det.

Siden er opdateret den 31-07-2023