Fest

Så skal der festes - parti - parti

Tilbage

Titel: Borde og stole

Kategori: Fest - Planlægning - Borde og stole

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK skriver jeg noget om BORDE og STOLE. Det har noget at gøre med at vi skal tage stilling til BORDE og STOLE under planlægningen af vore fest.


Hvordan skal vi sidde? Bordplan

Skal det være et stort bord?

Skal vi sidde i en hestesko?

Hvis festen skal holdes hjemme, så skal vi lige tjekke om vi har stole og borde nok.

Skal vi leje stole og borde, så skal vi lige huske, om der eventuelt kunne være blinde stole. Der med mener jeg nogle steder som er muligt at sidde, p.g.a. bordenes pladsering eller stoleben.

Har vi nok stole og borde selv?

 

Skal der måske lejes nogle?

 

Kan familien tage nogle med?

Kan vi supplere med vores havemøbler?

 

Skal der hynder til alle stolene?

 

Husk at tænke på hvordan det vil være at sidde på stolene i ca. 3 timer. Her tænker jeg også på passer bord og stole godt nok sammen. Tænk også på hvor tæt gæsterne kommer til at sidde og om der er nogle som kommer til at sidde ved et bordben.

 

Se evt. på nettet priser, kontra det udlejede. Der er mange forskellige slags stole som kan lejes. Nogle lejer eks. plasthavestole, nogle træklapstole, nogle igen store brede plaststole med hynder. Tænk på hvor lang tid folk evt. skal sidde på disse stole.  

 

Hvor store skal bordene være?

 

Hvordan skal stolene være?

 

Tænk også på hvordan bordene står i forhold til hinanden. Er det til at komme om ved hinanden. Hvis gæsterne selv skal hente maden ved anretterbordet kan de så komme ud for hinanden og de omgivelserne. Med omgivelserne mener jeg eksempelvis vægge i en stue eller teltvæg. Det er heller ikke rart for gæsterne at de kommer til at sidde i eksempelvis en døråbning.

 

Siden er opdateret den 08-09-2023