Kreatit

Kreativiteten og fantasien starter her

Titel: Hjælp til hjemmesiden

Kategori: HJÆLP.

Beskrivelse: Her skal jeg forsøge at skabe et overblik over KREATIT.DK og hvordan den er bygget op.Vejviseren

Som noget nyt er det muligt også i adressefeltet at følge med i hvilken side du står på.

I den øverste højre side af skærmen . Her finder du en forholdsvis stor menu bjælke; søg og du skal finde efterfulgt af et symbol der ligner en lup. Her kan du i feltet SØG OG DU SKAL FINDE, indtaste dit søge ord. Her kan du søge oplysninger på KREATIT.DK.

Herunder ser du følgende menuer fra venstre mod højre:

Disse menupunkter tilhører KREATIT.DK forsiden. Forsiden, hjælp, gæstebog, sidste nyt og sitemap er en del af topmenuen på forsiden. 

Under menuen står der med sort tekst eksempelvis: DU STÅR HER>> INFO >> FORSIDEN. Det er brødkrummen, som fortæller hvor du er henne på min hjemmeside. Har du klikket på PROJEKT så vil der stå DU STÅR HER>> INFO >> PROJEKT.

Midt på FORSIDEN ser du 12 hovedemner:

Et hvert af disse hovedemner er det et billede, som illustrerer hovedemnet. Klikker du på et af disse hovedemner, så vi du se at DEN LILLE TOP MENU bliver bevaret, men den anden menu vil ændre sig. Alle disse menuer har noget med det hovedemne at gøre. Det vil næsten sige, at du er kommet til en "ny underliggende hjemmeside". Hvis du så ønsker dig tilbage til forsiden, så klikker du på FORSIDE i DEN LILLE FASTE MENU øverst til højre. Det er også muligt at klikke på topbilledet, hvor der står KREATIT.DK og Fantasien starter her.Kreatit_logo

 

 

 

 

Hvert af disse 12 hovedemner har en forside, som fortæller om hovedemnernes indhold og opbygning.

 

Siden er opdateret den 07-02-2021