Leg og sjov

Skal vi lege

Tilbage

Titel: Modellervoks for juniorer i alderen 6 til 9 år

Kategori: Leg og sjov - Aktiviteter - Moedellervoks

Beskrivelse: Hvad kan få juniorer i alderen 6-9 år til stadigvæk at interessere sig for modellervoksen?


Modellering - Hvad er er det?
 

Hvordan kan modelleringsvoks være attraktiv for Juniorer i alderen 6-9 år?

Jeg tænker at juniorer, som jeg vil betegne børn i alderen 6-9 år. Jeg forestiller mig at de godt kunne have lyst til at skabe dyr og mennesker. Nu tror jeg at de har alderen til at gå mere op i at gå mere detaileret ind på arbejdet med modellervoksen. Børn vil gerne de kreative aktiviteter. Resultatet vil være mere detaljeret i takt med at de bliver ældre. 

Jeg tænker også at børnene nu er mere beviste og målrettet i deres valg. Det afspejler sig i at de efter min overbevisning også udføre arbejdet mere farverige. 
 

Modellervoks til leg

Den ganske almindelige modellervoks er kun til at lege med og blive kreative, for til sidst så at ødelægge figurerne. Næste dag bliver der måske skabt nye figurer og sådan kan det foresætte i meget lang tid. Men på et eller andet tid så vil nok være at børnene får lyst til at lege med figurerne efterfølgende, og her knækker filmen. Modellervoksfigurerne er for bløde det at de kan leges med. 

Hvis de voksne oplever at børnene pludselig bliver kede af det, så kan det skyldes at de har lyst til at lege med figurerne. Resultatet er at figurerne taber en eller flere dele. 

Så er tiden kommen til at den selvhærdende modellervoks skal købes. 
 

Modellervoks og lego

Børn elsker at bygge huse med mere i lego. De vil tænker jeg have lyst til at modellere en eller flere huse uden tag, som kan flytte ind i huset eller husene. Problemet med almindelig modellervoks ikke kan holde til der bliver leget med, men det er muligt at købe selvhærdende modellervoks. Det kan godt være at mor eller far skal vejlede børnene lidt. Hvis ben og arme bliver alt for tynde, så har de med at knække af. Jeg vil forslå at benene bliver lavet som 2 sammensmeltet ben med en streg, som markere at figuren har 2 ben. 
Bygger de en stald, så er det sjovere med nogle dyr. j
Dyr med 2 ben! Jeg vil forslå at benene bliver lavet som 2 sammensmeltet ben med en streg, som markere at dyret har 2 ben. 
Dyr med 4 ben! Jeg vil anbefale at benene bliver lavet som 4 sammensmeltet benene 2 og 2. Ligesom ovenstående så ris en streg, som markere at dyre har 4 ben. 
 

Modellervoks og dukkehuset

 

Modellervoks og bondegården

 

Modellervoks og Brio togbane, racebane eller Fleksible Tracks bilbane

Børnene bygger måske bio togbane, racebane og/eller den mere fleksible tracks bilbane. Nu kan de være at de synes det kan være sjovt at gøre noget ved uden
 

Siden er opdateret den 25-01-2023