Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Biler Malebog - En malebog med motiver af forskellige biler

Kategori: Tegn og male - Malebog - Biler

Beskrivelse: Søger du efter Biler Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Lige som der er drenge der elsker at tegne og male toge, så er der også nogle som elsker at tegne og male biler af en hver slags. Her findes der endtil nu 16 motiver af biler. Det vil sige en malebog med 10 sider og en med 6 sider. Du skal være opmærksom på at ønsker du at tegne og male de biler, som er med i disney tegnefilm "Biler på dansk", så skal du finde disse motiver under faneblad C for "Cars".
 

Biler malebog


Ønsker du at printe disse malebogssider, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller nr. 2, men du skal endelig ikke holde dig tilbage med at hente dem begge. Det er helt op til dig, hvad du ønsker at gøre.
Malebog nr. 2 indeholder indtil videre kun 5 malebogs sider.

Biler Malebog 1.pdf
Biler Malebog 2.pdf

Her er den direkte vej til Cars - filmen også kaldet biler på dansk. Filmen Biler

Hver side til farvelægning så er der 2 biler pr. side.

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 17-11-2023