Skole

Det er vigtigt at kunne sit skolearbejde

Tilbage

Titel: Sandwich kan være en lækker madpakke

Kategori: Skole - Madpakker - Sandwich

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK vil jeg komme med forslag til SANDWICH, som kan være med i madpakken.

 

Det er naturligvis muligt at købe lækre sandwich i byen, men det er også muligt selv at lave nogle lækre sandwich selv.

Sandwichbrød! Selve sandwichbrødet er der muligt at købe l baguette. Der findes generelt 3 typer af baguette i bake off hos diverse danske discountbutikker. Her tænker jeg lys fransk baguette, rustik baguette. Rustik baguette kan købes både som mørk eller lys brød. Et sådan baguette brød vil jeg nok skære op i 3 lige store dele.

Alternativ til baguette er naturligvis flutes, der kan købes i et hvert dansk supermarked.

Sidst men ikke mindst så er der danske bagere, som også sælger baguette og flutes. Så taler vi også luxus sandwich.

Pålæg!

Kylling og bacon! Kylling skåret i skiver som du finder i diverse supermarked, er klar til brug for en lækker sandwich med kylling. Det er nemt og lækker klar til brug kylling i skiver med krydderi. Der findes også også pakker med færdigstegt bacon. Lækkert og dejligt nemt til den travle familie. Som smørelse vil jeg anbefale at starte med at smøre sandwichbrødet med karydressing.

Madspild! Når du aften i forvejen har bacon og kylling til overs. Så kan du lave en kylling/baconsandwich til madpakken af resterne.

Planlæggeren! Den gode planlægger vil sørge for, at der bliver købt lidt ekstra kyllingkød og bacon ind til aftensmaden. Grunden er at der på forhånd er planlagt at der vil være kylling til overs til madpakken.  Der betyder ikke meget ekstra tid at stege ekstra kylling og bacon. Når du så skal der skal laves sandwich til madpakken, så er det kun at skære kyllingen op i skiver. Dejligt nemt.

frikadelle og rødkål! Der findes i danske supermarked færdiglavet frikadeller, eller pålæg med skiveskåret frikadeller. Rødkål kan også købes enten i plastbeholder eller i et glas. 

Madspild! For at undgå madspild, så kan du anvende rester af frikadellerne 1-2 dage før.  

Planlæggeren! Planlægeren sørger for at købe ekstra flæskekødsfars hjem, så han eller hun ved at der bliver frikadeller til overs til madpakken. Kan eventuelt lave og stege af 1 helt kilo fars. Efterfølgende komme de stegte frikadeller i fryseren i små portioner. 

æg og rejer! Supermakedet har fersk rejer i plastbeholder af forskellige størrelser. Derudover så findes der også rejer på frost i diverse supermarkeder. Æg kan vi nemt købe og koge. 

Madspild! Jeg forestiller mig at familien kunne have dagen i forvejen nyt en rejemad og så ende op med en lille smule rejer. Kog nogle æg og lav dig en lækker sandwich med æg og rejer. 

Planlæggeren! Planlæggeren vil sørge for at der med sikkerhed bliver nogle rejer til overs fra rejemaden eller fra forretten som gæsterne får dagen i forvejen. Planlæggeren kunne måske endda vælge at købe frostne rejer og så dele posen op efterfølgende. Det vil sige at den indkøbte frostpose med rejer, bliver åbnet op ved hjemkomsten og efterfølgende delt op i små portioner. 

tun!

Madspild!

Planlæggeren!

laks og avocado!

Madspild!

Planlæggeren!

skinke og ost!

Madspild!

Planlæggeren!

 

Salat!

Smørelse!

 

Siden er opdateret den 13-09-2023