Skole

Det er vigtigt at kunne sit skolearbejde

Tilbage

Titel: Sandwich med kylling og bacon til madpakken.

Kategori: Skole - Madpakker - Sandwich - Kylling og bacon

Beskrivelse: Søger du en opskrift på en lækker sandwich med kylling og bacon til madpakken? Her finder ud opskrift til den travle familie, den miljøbevidste og planlæggeren. 

 

Det er naturligvis muligt at købe lækre sandwich i byen, men det er også muligt selv at lave nogle lækre sandwich selv.

Ingredienser

Sandwichbrød - både for den travle familie, den miljøbeviste og planlægeren!

Discountbutikker! Selve sandwichbrødet er der muligt at købe 1 stk. baguette. Der findes generelt 7 typer af baguette i bake off hos diverse danske discountbutikker. Her tænker jeg lys fransk baguette 57, baguette lille, baguette Multigrain, Baguette mørk, Baguette grov Parisienne, Baguette rustik durum, rustick grov baguette. Et sådan baguette brød vil jeg nok skære op i 3 lige store dele, med mindre at du køber et lille baguette. Det lille baguette er naturligvis kun til 1 person. 

Altranativ - supermarked! Alternativ flytes eller ciabatta, der kan købes i et hvert dansk supermarked. Her kan naturligvis også købes baguettes. Her kan du også finde økologisk flytes eller baguette. 

Alternativ - bageren! Sidst men ikke mindst så er der danske bagere, som også sælger baguette og flutes. Så taler vi også luxus sandwich. Her kan du sikkert også finde bagere som kan sælge dig et økologisk flytes eller baguette. 

Alternativ - økologisk brød! Der findes økologisk flytes og baguette i både supermarked samt bageren. Er ikke sikker på om alle bager sælger økologisk. 

Madspild! For at undgå madspild, så kan du naturligvis også bruge 2 skiver ganske almindelig franskbrød eller hvad du nu har af brød i køkkenskabet. 

Planlæggeren! Den som er godt til at planlægge på forhånd, som eksempelvis udarbejder en madplan og handler ind på forhånd. Han eller hun har naturligvis sørget for at der er købt brød til sandwich. 

Pålæg - kylling og bacon for den travle familie! 


Kylling og bacon - ! Kylling skåret i skiver som du finder i diverse supermarked, er klar til brug for en lækker sandwich med kylling. Det er nemt og lækker klar til brug kylling i skiver med krydderi. Der findes også også pakker med færdigstegt bacon. Lækkert og dejligt nemt til den travle familie. 

Madspild! Når du aften i forvejen har bacon og kylling til overs. Så kan du lave en kylling/baconsandwich til madpakken af resterne. Skulle der stadig være bacon tilbage, så kan leverpostejmadden også smage godt med bacon på toppen. Rester af endestykker fra bacon, som du selv skærer på brødmaskine kan tilsættes gryderetter. 

Planlæggeren! Den gode planlægger vil sørge for, at der bliver købt lidt ekstra kyllingkød og bacon ind til aftensmaden. Grunden er at der på forhånd er planlagt at der vil være kylling til overs til madpakken.  Der betyder ikke meget ekstra tid at stege ekstra kylling og bacon. Når du så skal der skal laves sandwich til madpakken, så er det kun at skære kyllingen op i skiver. Dejligt nemt. Bacon bliver købt så vi med sikkerhed, at der er bacon til overs til sandwich. Bacon er købt skiveskåret, så er det klar til at komme i oven og blive stegt alt på en gang. Har vi i stedet for skiveskåret købt et helt stykke bacon, så kan vi skære det op i skiver med en pålægsmaskine. Så bliver de ens i tykkelsen og dermed også færdig på samme tid i ovnen. Med tiden så ved vi, hvor stykker bacon der bliver af en helt stykke bacon. 

Salat!

Der findes utroligt meget lækket salat. Det er smag og behag. 

Salat - for den travle familie! Der kan købes meget forskelligt former for salat. Hjertesalat er det letteste eller nemmeste løsning. Et eller 2 blade salat er nok. 

Salat - for den miljøbeviste, Madspild! Der findes økologisk salat. Har vi salat til overs, så kan det sagtens bruges. Også selv om at den er skråert i strimler. Store stykker salat kan også skæres over på midten. 

Salat - for planlæggeren! Planlæggeren har naturligvis køb ind, så det med garanti er salat til sandwich. 

Smørelse!
Smørelse er det som du smøre på brødet.

Smørelse for den travle familie! Kan på det varmeste anbefale at bruge karrydressing som smørelse til sandwichen.

Smørelse for den miljøbeviste familie - madspild! Der findes økologisk karrydressing. Har du ikke karrydressing, men mayonaise. Så kan du selv lave karydressing ved at tilsætte mayonaise med  karry og sennep. Gurkemeje for farvens skyld. Creme fraiche kan erstatte mayonaise.  

Madspild!  

Siden er opdateret den 13-09-2023